Aanbevolen tocht: Draai van de Kaai

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
30/07/2017
07:00 - 16:00

Locatie
De Kade

De Draai van de Kaai – bekend als criterium na de Tour de France en sinds jaar en dag het grootste evenement in Roosendaal – breidt uit naar een tweedaags wielerevenement. Dit jaar organiseren we voor het eerst een aantal mooie toertochten voor alle fietsliefhebbers en dus ook voor de CAWB leden.

Race toertochten
Drie race toertochten zijn uitgezet in onze mooie regio West-Brabant, over 3 afstanden (90, 130 en 170 km). Zonder uitzondering mooie routes waarmee iedere liefhebber aan zijn of haar trekken komt. De langste route loopt onder andere via de Moerdijkbrug en de Kiltunnel.

Mountainbike toertochten
De drie Mountainbike Toertochten zijn ook zeer aantrekkelijk. Er zijn drie varianten (35, 55 en 75 km). De kortste MTB route is bijzonder en gaat voor 80% over onverhard terrein binnen de stadsgrenzen van Roosendaal. De langste MTB route biedt veel uitdaging voor doorgewinterde bikers en koppelt op fraaie wijze de trails rond Bergen op Zoom, de klimmetjes van Huijbergen en de Rucphense Heide aan elkaar. Alle afstanden zijn uitgepijld, behalve de mountainbiketocht van 75 km, deze zal op GPS worden verreden.

Wil je als CAWB lid graag deelnemen dan neemt de vereniging het inschrijfgeld van 10 euro voor haar rekening.

Aanmelden als deelnemer kan via CAWB lid Patrick ’t Hart (Bestuurslid Stichting Draai van de Kaai) via patrick.t.hart@dedraai.nl

Wil je als bedrijventeam deelnemen met collega’s? Dat kan! We bieden we een interessant arrangement aan. Neem voor de mogelijkheden contact op met Patrick ’t Hart.

In het kort nog wat praktische informatie

  • De start/finish is op de Kade te Roosendaal bij de officiële start/finish van De Draai (170 km start tussen 7:00-9:00 uur, 130 km 7:00 -10:00 uur, 90 km 9:00 tot 10:00 uur)
  • Voldoende verzorgingsposten met sportdrank en voeding
  • Na de finish toegang van 12.30 – 16.00 uur toegang tot het  VIP paviljoen voor de fan- en businessmiddag
  • Aansluitend de mogelijkheid om te genieten van een drankje en een pastabuffet
  • Deelnemers ontvangen na afloop een leuke goodiebag!

We zien je graag tegemoet op zondag 30 juli 2017!

Al ingeschreven:

  • Bas van Tetering

Schrijf je nu in!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.