Over

Slide 1
Fietsend netwerken
Slide 2
Prachtige toertochten
Slide 3
Inspirerende netwerkavonden
Slide 4
Altijd gezellig en een goede sfeer
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cycling Ambassadors West-Brabant

Ben je werkzaam in de regio West-Brabant als ondernemer, manager, bestuurder of adviseur in het bedrijfsleven, onderwijs of overheid en zit je in je vrije uurtjes graag op de racefiets? Dan is Cycling Ambassadors West-Brabant het netwerk dat bij je past.

Door fietsend te netwerken leren wij elkaar beter kennen. Zo ontstaat er een actief relatienetwerk. Dit draagt bij aan de economische ontwikkeling van West-Brabant en komt ook ten goede aan onze bedrijven en organisaties. En daarbij werken wij natuurlijk ook aan onze gezondheid.

Het is een netwerk van, voor en door deelnemers. Dus geen externe sponsors. Van de deelnemers wordt gevraagd naar vermogen ook zelf een bijdrage te leveren in de vorm van diensten, hosten van netwerkbijeenkomsten, sponsoring etc.

Als deelnemer ben je in de gelegenheid om deel te nemen aan o.a.:

  • een aantal toertochten op zaterdagochtend met motorbegeleiding in de regio West-Brabant
  • maandelijks een vrijdagmiddagrit
  • een vierdaagse fietstocht door Nederland of Buitenland
  • netwerkbijeenkomsten

Als je interesse hebt dan kun je natuurlijk ook eerst een keer vrijblijvend als introducé deelnemen aan een van onze activiteiten. De komende activiteiten zijn opgenomen in ons jaarprogramma dat je kunt vinden op deze website.

De deelnemersbijdrage bedraagt € 150 per jaar. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bij toetreding een zomertenue (wielershirt korte mouw en korte broek) in de clubkleuren aanschaffen.