GEANNULEERD Seizoensafsluiting met MTB-clinic o.l.v. Adrie van der Poel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
31/10/2020
09:00 - 12:30

Locatie
Volksabdij Ossendrecht

Wie krijgt nu ooit een MTB-training van een voormalig wereldkampioen  veldrijden en ook een man die drie monumenten won: De Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik en de Amstel Gold Race? Wel, het antwoord is simpel: alle Cycling Ambassadors!!!!
Adrie van der Poel in eigen persoon geeft ons zaterdag 31 oktober vanaf 9 uur in Ossendrecht een daverende clinic.
Omdat wij veel belangstelling verwachten wordt Adrie geassisteerd door een professionele hulptrainer: Stan Jansen, wielertrainer van de RSC De ZuidWesthoekDe clinic vindt plaats bij wielercollege Zuidwesthoek in Ossendrecht. Bij dit opleidingscentrum liggen trainingsfaciliteiten voor cylo-cross-,mtb en een wegparcours. Daar gaan wij natuurlijk ook gebruik van maken. Voor wie geen  mtb heeft gaan wij een fiets huren bij RSC de ZuidWesthoek/Wielercollege Zuidwesthoek. Dus geef dat even aan als je je opgeeft.
Vanwege de te verwachten belangstelling zijn introducees deze keer NIET welkom!
Na de clinic gaan we op de fraaie mtb-tracks in de omgeving een tocht maken in verschillende groepen. Onze begeleiders zijn dan de Woensdrechtse Ambassadors Jan Prop ( ook bekend als de voorzitter van de GP Adrie van der Poel) en de wethouders Jeffrey van Agtmaal en Lars van der Beek ( ook bekend als resp. kampioen  en derde bij het NK voor burgemeesters en wethouders). Zij hebben dit gebeuren mede mogelijk gemaakt, waarvoor dank.
Ook als het regent gaat dit evenement door!!!!!
Dit wordt dus een onvergetelijke seizoensafsluiting   van een eveneens onvergetelijk seizoen!!!
Verdere info.
Parkeerlokatie: Volksabdij Ossendrecht, Onze Lieve Vrouwe Ter Duinlaan 199, Ossendrecht, Start clinic bij Locatie Zuidwest College, OLV Ter Duinlaan 201 Start training 9 uur Einde tocht ca 12.30 Daarna versnaperingen in nabijgelegen etablissement . Geen mogelijkheid tot omkleden of douchen  ( neem washandje en handdoek mee!).
Geef je op via de site en als je geen mtb hebt geef dat dan ook aan ( neem in dat geval schoenen met platte zolen mee). Geen introducees

Al ingeschreven:

Schrijf je nu in!

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.