Toertocht vanuit Vijlen (dagtocht naar de Eifel)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
09/07/2021
08:00 - 17:30

Locatie
HR Vijlerhof

Voor CAWB-ers die niet de volledige vierdaagse zomertoertocht mee kunnen rijden bestaat de gelegenheid om deel te nemen aan de dagtocht naar het Eifelgebied in Duitsland op vrijdag 9 juli.

Dit is een tocht van ruim 140 kilometer. Deelnemers moeten er rekening mee houden dat hun deze tocht tocht plm 1900 hoogtemeters te wachten staan. We vertrekken om 8.30 uur (stipt) vanuit het overnachtingsadres HC Vijlerhof in het Limburgse Vijlen. Hier komen we tegen het eind van de namiddag ook weer terug. Er is geen motorbegeleiding bij deze tocht maar er gaat wel een volgbus mee. Kortom: een mooie rit met de nodige uitdagingen!

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelf (al dan niet gecombineerd) het vervoer van huis naar Vijlen regelen en ’s avonds ook weer terug. Zij dienen er wel voor te zorgen dat ze ruim voor 8.30 uur in Vijlen aanwezig zijn zodat we tijdig kunnen vertrekken. Er is voor deelnemers aan deze dagtocht in Vijlerhof geen overnachtingsmogelijkheid beschikbaar. Eventueel kun je voordat je de terugreis naar huis onderneemt (tegen betaling) wel deelnemen aan de gezamenlijke avondmaaltijd in Vijlerhof. Als je daarvan gebruik wilt maken laat dit dan tijdig vooraf weten aan onze secretaris.

Heb je zin in deze tocht en durf je de uitdaging aan? Meld je dan aan via de website.

Om een idee te geven van deze tocht zie kaartje hieronder.

Al ingeschreven:

Schrijf je nu in!