Vrijdagmiddagtocht Pannehuske

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
05/06/2020
15:00 - 18:00

Locatie
't Pannenhuske

Gelet op het succes van het vorige seizoen zullen we ook dit jaar in de maanden april tot en met september de maandelijkse vrijdagmiddagritjes continueren. Een mooie gelegenheid om daarmee onze dagelijkse beslommeringen van de afgelopen week achter ons te laten.

We maken elke derde vrijdag van de maand een ritje van ca 50 km. We rijden in 1 groep en in een rustig tempo. De start-/finishlokatie ligt beurtelings in Achtmaal en in Chaam. In Achtmaal (april, juni en augustus) is dit bij Herberg ’t Pannehuuske, Roosendaalsebaan 4 en in Chaam (mei, juli en september) bij Boerderijterras Toontje Schoen, Ginderdoorstraat 4.

We verzamelen vanaf 14.45 uur en vertrekken om 15.00 uur. Na terugkomst genieten we samen nog van een biertje (of iets anders) om daarna met een goed gevoel aan het weekend te beginnen.

Omdat de voorgenomen ritjes in april en mei dit jaar geen doorgang konden vinden willen we in juni een extra ritje doen op vrijdag 5 juni vanuit Herberg ’t Pannehuuske. Op vrijdag 19 juni rijden we een ritje vanuit Boerderijterras Bij Toontje Schoen. Daarna maandelijks op elke derde vrijdag van de maand beurtelings vanuit Achtmaal en Chaam. Vooralsnog zullen we rijden met inachtneming van de dan geldende regelgeving. Dat wil zeggen in viertallen die onderling 1,5 meter afstand houden van elkaar én van andere verkeersdeelnemers. Tussen de groepjes wordt een afstand van 10 tot 15 meter in acht genomen.

Na afloop kunnen we (uiteraard op gepaste afstand) nog wat drinken op het terras.

Deelname alleen als je niet verkouden of kwakkelig bent en natuurlijk onderweg niet spugen of de neus de lucht in leegblazen.

Introducees zijn van harte welkom!

De route is hier te downloaden.

Al ingeschreven:

  • Lars van der beek
  • Frank Blijlevens
  • bert kandel
  • Wim Voeten
  • Koen
  • ronald roosen
  • Jean Paul Christy
  • Bas van Tetering

Schrijf je nu in!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.