Netwerkavond bij DRV 8 juni 2017

Pitch/netwerkavond bij DRV

Donderdag 8 juni was Max Platvoet van DRV accountants in zijn kantoor in Roosendaal gastheer  van een pitch en netwerk-avond. Het buffet was rijk gevuld en werd besproeid met de nodige drankjes. Ondertussen vertelden diverse Ambassadors over hun werk en hun fietsambities.
De gastheer, die ook nog een fietsende collega had meegenomen,verzorgde de aftrap.

Hij vertelde dat accountants heel wat meer doen dan de boeken controleren. Meedenken met de ondernemer,ontzorgen en adviseren over slimme processen en administratieve systemen, dat is waar het tegenwoordig  om gaat. Vervolgens maakten de aanwezigen kennis met tal van beroepen die voor velen onbekend waren.

Zoals de kunstof-spuitfabiek van Hans Bakker, die vertelde hoe kunststoffen metalen gaan vervangen. Jan Verwiel die als advocaat/curator/mediator/rechter plaatsvervanger juridische zaken van veel kanten kan bekijken. Koen Mol, die er als bedrijfsfotograaf voor zorgt dat bedrijven zich visueel beter kunnen presenteren en profileren. Luuk Roozeboom die vertelde dat De Bode niet alleen in een groot gebied huis-aan-huis vrienden maakt, maar ook steeds meer digitale diensten verleent. Chiel Scherpenisse liet  zien dat de aannemerij met moderne apparaten bestrating, riolering en grondwerk ook steeds sneller en goedkoper kan aanpakken. Jan Kees van Dommele (onze penningmeester) en zijn partner Bas van Tetering wezen op de noodzaak van een goed verzekeringspakket  en goede pensioenvoorzieningen. Bedrijven doen er goed aan dat eens no-cure no-pay door te lichten. CAWB-bestuursleden Jos Hereijgers en Bert Kandel vertelden dat een goed functionerende gemeente in ieders belang is. En motard Jan Haegens verhaalde tenslotte over zijn avonturen als motard.

Al met al een informatieve en nuttige avond. Aan het eind werd nog gesproken over de vraag waarom we zoveel nieuwe deelnemers hebben en deze avond toch maar matig werd bezocht. Voornaamste suggestie was: organiseer dit volgend jaar aan het begin van het seizoen, maak de datum tijdig bekend. Alle aanwezigen zullen alle afwezigen laten weten dat ze iets gemist hebben!