Netwerkavond bij Dopharma

De eerste netwerkavond van de CAWB was een daverend succes. Ruim vijftig leden waren aanwezig. Bijna iedereen is uit de winterslaap. Veel blije gezichten en hartelijke begroetingen!

Na een korte intro door ons nieuwe CAWB lid Wijnand de Bruijn en rondleiding door zijn bedrijf Dopharma presenteerde Bert Kandel samen met Svajune Kyburyte van BikeFashionShop onze nieuwe clubkleding van Bioracer. Het ziet er weer strak uit! Nu de ‘winterbanden’ nog omleggen 😉 Eric van den Boogaard van Pro4mance gaf uitleg over wat bike-fitting nu precies is en wat hij daar allemaal mee kan betekenen voor ons als fietsers. En dat is heel veel. Trouwens…de CAWB’er die het vaakste mee doet aan onze tochten met aanmelding en zonder afmelding maakt kans op een gratis bike-fitting. Dus…!

En dat we een actieve groep zijn blijkt ook wel uit de presentatie van Gert-Jan Jacobs. Hij is van de provincie Noord-Brabant en niet de ex-prof. Gert-Jan vertelde over Ons Brabant Fietst. https://onsbrabantfietst.nl/ Een geweldig platform waar de CAWB zich ook voor inzet en aan mee werkt.

Ons programma nodigt uit tot meedoen en we hebben dit jaar een gevarieerd aanbod. Tot gauw ergens op de fiets!