Netwerkavond Ricoh oktober 2017

De afgetekende winnaar van het “Bike fitting klassement” 2018 is Wim Voeten!! Hij ontving op de netwerkavond 26 oktober bij Marco Smit van Ricoh een waardebon voor een bikefitting bij Eric van den Bogaard, die deze prijs ook beschikbaar had gesteld.

In 2018 waren er 13 aktiviteiten van de  Cycling Ambassadors. 67 Ambassadors deden 1 keer of meer mee. Winnaar Wim Voeten 11 keer, nummer 2 Jan Willem Cornelisse 8 keer! Bestuursleden secretaris Jos Hereijgers (9x) en voorzitter Bert Kandel (13x) waren uitgesloten van deelname in de competitie! Alle aanwezige Ambassadors kregen deze avond “prijs”: keuze tussen een flesje kettingwax of sportverzorgingsartikelen, aangeboden door Natusport.

Gastheer Marco Smit introduceerde zijn bedrijf. Daarna presenteerde Henny Staats van Natusport een keur aan sportsupplementen en sportverzorgingsartikelen. Na afloop  deelde hij daarvan ook samples uit.

Het bestuur presenteerde het globale programma voor 2018, een jubileumjaar want de CAWB bestaan dan vijf jaar! Hoogtepunt wordt een vierdaagse tocht “Rijn, Saar, Moesel, Maas” van Freiburg via Saarbrucken, langs Luxemburg via de Ardennen en Limburg terug. Er  bleek voldoende belangstelling en enthousiasme voor deze door Jan Willem Cornelisse enthousiast aangeprezen route. Hij wees erop dat deze tocht in de buurt van de Kandel-berg start en na 150 km ook door het dorpje Kandel komt: kadootje voor de oprichter en voorzitter van de club!

De uitsmijter werd verzorgd door wielerauteur Thomas Braun, die na afloop ook zijn boek “ Ga toch fietsen! De metamorfose van een dikke veertiger” signeerde. Zijn met sappig semi-Amsterdamse tongval gepresenteerde humoristische verhaal was voor velen zeer herkenbaar. Succes dus verzekerd!