Netwerkavond Havenbedrijf Moerdijk maart 2018

Ruim dertig Ambassadors luisterden op onze eerste netwerkavond naar de boeiende wielerverhalen  van rassprinter Mathieu Hermans. Nederlander in Spaanse dienst en in zijn beste jaar 6x etappewinst in Vuelta!!! Een inspirerend verhaal. De avond werd geopend door gastheer Ambassador Ard van Kooten die vertelde  over het havenbedrijf Moerdijk.

Daarna gaf Ambassador Eric van den Bogaard van Pro4mance ons een introductie in trainingsleer  en voeding. Een mooie opening van het jubileumseizoen dat op de fiets van start gaat op 7 april op de plaats waar wij 5 jaar geleden van start zijn gegaan: Zevenbergen. Geef je op via de site.
Extraatje: 6 mei Servais Knaven Classic, ontbijt en deelnamekosten gesponsord door de Ambassadors van DEBA! Zie de site. Meedoen en iets afdragen voor Colsensation!!!

Wij hebben nu ongeveer 90 deelnemers. Dit jubileumjaar willen wij de honderd halen. Dus introduceer fietsers uit de doelgroep!!!! Je kunt die makkelijk voor een rit met ons opgeven via de site!

En je weet: wij hebben een Toppers-competitie met prijzen voor meeste deelname CAWB-aktiviteiten, meeste Strava kilometers, meeste Strava hoogtemeters en voor de pechvogel van 2018. Wij zien al heel wat kilometers op Strava verschijnen.

Leuke tocht is ook de Mathieu Hermans Klassieker “Tegen de stroom in”, 15 april vanuit Dongen. Zie google.