Aanbevolen tocht: Koos Moerenhout Classic

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/05/2017
08:00 - 16:00

Locatie
Steenbergen centrum

Onlangs kregen wij van oud-Ambassador Jurgen Oosterwijk, marketingmanager bij Databyte in Steenbergen een uitnodiging om voor de Koos Moerenhout Classic op 13 mei aanstaande aan te sluiten bij het team van Databyte.

Het team Databyte wil dan graag samen met ons de prachtige route van 125 km rijden. Voor de liefhebbers wordt er tijdens deze tocht weer een strijd geleverd voor de spreekwoordelijke worst op de Philipsdam en voor de titel King of the Mountain op de Rijzende Weg in Woensdrecht.

Het is de bedoeling dat alle deelnemers voor de start om 8.15 uur samenkomen bij het bedrijf van Databyte (Drukkerij 3 in Steenbergen). Na een korte bedrijfspresentatie krijgen alle teamleden een shirt van Databyte en krijgen zij ook nog iets voor onderweg mee.

Omdat we dit een leuk initiatief vonden hebben we hierop inmiddels positief gereageerd. We zouden hier graag een goede vertegenwoordiging vanuit CAWB zien. Je bent dus van harte uitgenodigd om deel te nemen. Als je wilt deelnemen, schrijf je in via http://info.databyte.nl/kmc-aanmelden Vanuit Databyte wordt er vervolgens een collectieve aanmelding gedaan naar de organisatie van de Koos Moerenhout Classic. Dus niet hieronder inschrijven!

Al ingeschreven:

  • Bert kandel
  • jan willem cornelisse
  • Edwin Boot
  • Klaas Staal
  • Cor Smits

Schrijf je nu in!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.