Aanbevolen tocht: toertocht Ronde van Zevenbergen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
05/08/2017
12:00 - 18:00

Locatie
Markt Zevenbergen

Op zaterdag 5 augustus organiseren we voor de derde keer de Rijk Zwaan Toertocht tijdens het Wielerweekend van Moerdijk. Rijk Zwaan, onder meer gevestigd in Fijnaart, heeft zich voor de komende drie jaar als naamgever aan de toertocht verbonden. De Stichting Wielerronde Zevenbergen is verheugd dat de activiteiten op de zaterdag nu ook in de belangstelling staan van onze sponsoren en dankt Rijk Zwaan voor het vertrouwen dat zij aan de stichting schenkt. Rijk Zwaan wil samen met haar partners actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie door de basis te leggen voor gezonde en aantrekkelijke groenten.

Op de website www.profrondezevenbergen.nl vind je alle informatie over de activiteiten in het weekend, van toertochten op zaterdag tot het omnium voor professionals op zondag. En alles wat daar tussen zit!

Inschrijven

De inschrijvingen voor de toertocht zijn geopend. Je kunt je voor een van de afstanden inschrijven op de onze website. Geef bij het veld ‘opmerking’ met welke afstand en snelheid je wilt meedoen.

Afstanden en vertrektijden

De te rijden afstanden:
– 110 km (twee snelheden, 30 km p/u en 28 km p/u)
– 85 km (27 km p/u)
– 60 km (25 km p/u)

De start en pauzes van alle afstanden zijn op de Markt in Zevenbergen. De eerste groepen vertrekken om 12.30 uur, de laatste groep om 14.00 uur.
Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus meld je op tijd aan!

Al ingeschreven:

  • Bart Fraiponts
  • Henny Alting

Schrijf je nu in!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.